Dobrodošli u Klub

Добро дошли у Клуб

Човек је човеку све. Сабрани око једне идеје која рађа неке нове и боље, уједињени и добронамерни, заједно стварамо повољније околности. Уз чврст ослонац, посвећеност и веру у сваки циљ коме стремимо, сигурно ћемо успети.

Много је деце и младих чији таленат не сме да трпи немогућност развоја и континуираног напретка. Шта год да започнемо неопходна су и средства за конкретну реализацију. Из ових или оних разлога најбитнији и најосетљивији део популације нашег друштва неправедно испашта због пустих пара. Одговорност је на нама, одраслима.

Породица КАДАР [24] је богатија за једног члана, а то је Клуб КАДАР [24]. Зато, драги наши, добро дошли у клуб!

Чему Клуб?

Студио КАДАР [24] од почетка свог деловања негује идеју Вредно, а бесплатно. Веома нам је важно да свако талентовано дете добије шансу за креативан развој кроз гране уметности којима се бавимо. Желимо да допринесемо што већем интересовању за упознавањем младих са културом медија и њиховим функционисањем, такође.

Трудимо се да им пружимо што више корисних знања и вештина које се не могу усвојити у школи, а важне су. Самим тим, морамо отклонити сваку финансијску препреку и тиме обезбедити несметан и квалитетан рад. Свака представа, филм, ТВ емисија, разни формати сценског и видео продукта изискују средства. Поред људских ресурса, који су увек на првом месту.

Портал КАДАР [24] је веб оаза за децу и младе, у којој имају прилику да кроз различите врсте садржаја изразе своје мисли, запажања, поставе питања и понуде одговоре. Слободно, у духу правих вредности и без цензуре. Афирмативан тон, развој критичког мишљења, искрен и надахнут приступ неки су од главних постулата уређивачке политике Портала. Поред писаног, акценат је и на стварању мултимедијалног садржаја, а јасно је да и продукција има своје захтеве и потребе.

Специфична мисија Портала КАДАР [24] је оснивање веб редакција по школама. Тиме би се на неки начин поново ревитализовале и новинарске секције, којих је данас далеко мање.

Суштински и идејно, Портал КАДАР [24] је још увек јединствен по својој форми и уређивачкој политици, где деца и млади имају предност као аутори.

Добро дошли у Клуб!

Логика стратегије развоја наше приче наметнула је следећи корак. Основали смо Клуб КАДАР [24]. На концу прве деценије постојања, отварамо још једну нову димензију Идеје крупног плана. Добро дошли у Клуб!

Клуб КАДАР [24] је намењен свим људима отвореног срца и ума, добрих намера и разумевања вредности за које се залажемо. Са намером да из дана у дан ширимо заједницу добротвора и људи којима је јасна улога креативног стваралаштва у животу младог човека, идемо корак по корак. Не журимо. Пажљиво ослушкујемо младе те у складу са тиме доносимо одлуке о активностима и пројектима. Њихов лични ангажман, афинитети и потребе су наш фокус.

Сваки појединац, друштвено одговорна фирма, предузетник, професионалац, установа,… су заиста добродошли у Клуб. Чак и они који можда не увиђају значај оваквог облика ваннаставних активности. Упознаћемо их са нашим идејама, плановима као и досадашњим резултатима. Човек је на првом месту.

Постоје разноразни расположиви видови подршке. Некада ће некоме можда истински причинити радост оно што радимо, те ће имати потребу да са другим људима подели то. Нама је то итекако значајно, јер тако Идеја крупног плана путује ка ширем кругу људи. Они који су у прилици да помогну финасијски, у роби или услугама учиниће да далеко растерећеније остварујемо своје снове. Волонтеризам и повремено укључивање особа које желе да допринесу нашим акцијама, продукцији и догађајима су такође врло добродошли.

Посебан третман

Клуб КАДАР [24] ће увек бити заједница заснована да добровољном приступу. Такође, иступање је слободно и безусловно. Чланови Клуба имају посебан третман и настојаћемо да их брижно негујемо и чувамо. У складу са нашим оквирима, захвалност никада неће изостати.

Идеја нам је да временом створимо такву климу у нашој малој комуни, у којој ће сваки заинтересовани појединац моћи додатно да се ангажује. Својим саветима и искуствима могао би да доприноси развоју наше унутрашње креативне политике.

Отвореног срца и раширених руку очекујемо свакога ко истински и добронамерно жели да нам се прикључи.

КАДАР [24] ће увек знати да цени своје пријатеље и добротворе. У друштву у коме су брига о младима, култура и уметност на најнижим гранама, доброчинитељи који их помажу заслужују заиста посебан третман. Без куртоазије.

Стога, још једном, добродошли сте у Клуб. Постаните део једне занимљиве екипе љубитеља младости, лепоте и стваралаштва.

Небо је граница за све што можемо да учинимо заједно, оплемењујући амбијент у коме наши најмлађи расту и граде своје темеље. То је наша обавеза.