ХВАЛА ШТО СТЕ ПОСЕТИЛИ НАШ ИНТЕРНЕТ САЈТ КАДАР[24]. ВАШ ПРИСТУП, КАО И КОРИШЋЕЊЕ ОВОГ НАШЕГ ИНТЕРНЕТ САЈТА (У ДАЉЕМ ТЕКСТУ: ИНТЕРНЕТ САЈТ) ПОДЛЕЖЕ ОВИМ УСЛОВИМА КОРИШЋЕЊА И ВАЖЕЋИМ ЗАКОНСКИМ ПРОПИСИМА КОЈИ УРЕЂУЈУ ОВУ ОБЛАСТ. ПРИСТУПОМ И КОРИШЋЕЊЕМ ИНТЕРНЕТ САЈТА, ПРИХВАТАТЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА, ОВЕ УСЛОВЕ КОРИШЋЕЊА. УКОЛИКО НЕ ПРИХВАТАТЕ ОВЕ УСЛОВЕ КОРИШЋЕЊА БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА, МОЛИМО ВАС ДА НАПУСТИТЕ ИНТЕРНЕТ САЈТ.

Ажурирано: 20. септембра 2020.

ВЛАСНИШТВО САДРЖАЈА

Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио и видео материјал и остали материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право, или власништво Клуба КАДАР[24] и ПАРАДОКС групе, или су на интернет сајт постављени уз дозволу власника, или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. Аутор ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

ВАША УПОТРЕБА ИНТЕРНЕТ САЈТА

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке, или штампарске грешке. Промене на интернет сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, Клуб КАДАР[24] и ПАРАДОКС група се не обавезује да редовно ажурирају информације садржане на овом интернет сајту. Такође, Клуб КАДАР[24] и ПАРАДОКС група не гарантују да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани, или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером, или софтвером.

ИЗУЗЕЋЕ ОД ОДГОВОРНОСТИ

Интернет сајт користите на сопствени ризик. Клуб КАДАР[24] и ПАРАДОКС група нису одговорни за материјалну, или нематеријалну штету – директну, или индиректну која настане из коришћења, или је у некој вези са коришћењем интернет сајта, или његовог Садржаја.

ЛИНКОВИ СА ИНТЕРНЕТ САЈТОВИМА ТРЕЋИХ ЛИЦА

Интернет сајт може садржати линкове других интернет сајтова чији власници, или корисници нису Клуб КАДАР[24] и ПАРАДОКС група. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. Клуб КАДАР[24] и ПАРАДОКС група не контролишу и нису одговорни за рад, садржај, политику приватности, или безбедност ових сајтова. Клуб КАДАР[24] и ПАРАДОКС група не контролишу садржај, или производе, или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности Клуба КАДАР[24] и ПАРАДОКС групе.

САДРЖАЈ ДОСТУПАН НА ОВОМ ИНТЕРНЕТ САЈТУ

Права интелектуалне својине и остала права на било који Садржај који је доступан за преузимање са интернет сајта (у даљем тексту Садржај), припадају Клубу КАДАР[24] и ПАРАДОКС групи, осим ако другачије није изричито одређено. Ваша употреба Садржаја подлеже условима Закона о заштити ауторских права Републике Србије. Немојте преуимати нити користити Садржај ако се не слажете са овим одредбама. Када преузимате, или користите Садржај са интернет сајта, то чините на сопствени ризик.

ИЗМЕНА УСЛОВА КОРИШЋЕЊА

Клуб КАДАР[24] и ПАРАДОКС група могу у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.