Велико ХВАЛА за клик.

Имаш шансу да постанеш још бољи лик.

КАДАР[24] ће увек тежити да буде бесплатан за децу, без икаквих скривених трошкова. Тиме се добија потпуна слобода да се ради и ствара са свом заинтересованом децом, у сфери драмских уметности и културе медија.


Није довољно да се само роди таленат, њега је потребно откривати и развијати. Нажалост, многа деца остају ускраћена похађања уметничких школа и радионица, услед недостатка новца.

Поред ликовне и музичке културе, у школским програмима и плановима још увек нема драмске културе. Тако деца систематски остају без свих позитивних ефеката које ова уметност пружа.


КОД НАС, “ПДВ” ОДРЕЂУЈЕТЕ САМИ…

Феничани су, вероватно, преварили овај наш свет – измислили су новац. Муке са овим изумом имају сви: и они који га немају, али и они који га имају.

На овај економски парадокс, Кадар 24 има одговор – увођење добровољног ПДВ модела (Подржи, Донирај, Волонтирај).

ШАЛУ, НА КОЈУ ГОД, СТРАНУ – ШТА ТО ЗНАЧИ?

Кадар 24 постојање и деловање је могуће само уз помоћ пријатеља, људи добре воље и друштвено одговорних фирми.

Ако вам се свиђа идеја Кадар 24, можете нам донирати у новцу, роби, или услугама. Ако желите са нама заједно да радите на развијању ове идеје – волонтирајте!

Донаторски пакети

Континуирана подршка је веома важна у планирању буџета за реализацију програма.
Са друге стране, изузетно нам је стало до адекватне захвалности.
Изабери свој одговарајући пакет на месечном нивоу.

МИНИ ПАКЕТ


240 РСД / месечно

 • Другарско ХВАЛА
 • Дигитална захвалница (pdf)
 • Дигитални К24 билтен

*Преузимање примера уплатнице (png)

КЛАСИК ПАКЕТ


2.400 РСД / месечно

 • Све из МИНИ пакета
 • Штампана захвалница
 • Јединствена Е-пошта (vaseime@kadar24.org)
 • Захвалност на К24 мрежи
 • Кадар 24 шоља

*Преузимање примера уплатнице (png)

МАКСИ ПАКЕТ


24.000 РСД / месечно

 • Све из КЛАСИК пакета
 • Урамљена К24 диплома
 • Персонални мини сајт (vaseime.kadar24.org)
 • Захвалност на шпици ТВ емисије и филма
 • Захвалност на штампаним промо материјалима
 • Захвалност на свим К24 сајтовима
 • ”Свако добро” специјални пакет
 • Кадар 24 мајица

*Преузимање примера уплатнице (png)

ЧЕСТА ПИТАЊА?

Привилегија је бавити се послом који волиш. Са драгим људима на које можеш увек да се ослониш. Тада добијеш огромну снагу да наставиш даље и још боље. Тада побеђујеш себе, али и даље сумњаш. И постављаш себи питања. То је људски.

Клуб Кадар 24 је база добронамерних људи и друштвено-одговорних фирми, којима је стало до подршке талентоване деце и младих људи. Позориште, филм, телевизија и интернет су наше главне области деловања. Имамо искрену жељу да сваком заинтересованом основцу и средњошколцу омогућимо бесплатне програме.

Свако физичко, или правно лице које на било који начин жели да подржи развој идеје Кадар 24, постаје добар део Клуба. Свака добронамерна подршка је увек добродошла. Чланство није условљено обавезном донацијом у новцу, роби, или услугама. Члан може бити и неко ко жели да волонтира, или се ангажује на неки други начин.

Уплатом једнократне донације, или избором било ког донаторског пакета на месечном нивоу, постајеш члан Клуба. Уколико желиш да волонтираш, или на било који други начин подржиш идеју Кадар 24, довољно је да се пријавиш преко овог сајта.

За правна лица права и обавезе су дефинисана уговором о донацији, која оверавају донатор и ПАРАДОКС група. Такође, физичко лице може захтевати склапање уговора о донаторству, али није обавезно. Пре остваривања пуноправног чланства, сваки потенцијални члан Клуба се упознаје са Правилником Клуба Кадар 24.

Ми смо добро друштво. Имамо искрене и добре намере да подржимо талентовану децу и младе. Желимо да створимо повољније околности у којима ће се ови млади људи несметано развијати. Нисмо оптерећени профитом и дубоко верујемо да култура и уметност дају потпуни смисао животу. Са друге стране, свесни неопходности материјалних трошкова и потреба савременог човека, покрећемо Клуб у коме сваки члан проналази своју сатисфакцију. Контактирај нас, да те упознамо са детаљима.