Програми

”Лепота ће спасити свет.” Уз вашу несебичну помоћ и подршку, Кадар 24 програми постају још бољи. Упознајте се са нашим идејама које развијамо заједно.

Портал КАДАР[24]

Основни мотив постојања Портала Кадар 24 је подстицај и охрабривање младих да слободно и без цензуре изразе своје мисли, емоције и доживљаје догађаја, стваралаштва и прилика у друштву коме припадамо.

Јеси ли Кадар…?

Студио КАДАР[24] који се бави позориштем, филмом, телевизијом и интернет стваралаштвом, од свог постајања нуди бесплатне програме за децу и младе. Овога пута идемо корак даље.

Први Јутјуб квиз на свету!

Из креативне ”веб кујнице” Портала за децу и младе КАДАР[24], стиже нам први ”уживо” квиз на Јутјубу – 24 КАДРА. 24 поља скривају питања из филмске уметности, али само 3 поља крију вредне награде. Такмичару који одговори тачно од 4 понуђена одговора, отвара се поље које можда доноси награду.

БУДНИ – ТВ емисија за децу и младе

Емисија ће промовисати стваралаштво деце и младих, подстицати њихово критичко мишљење и директно их укључивати у избор тема. Посебан печат емисије биће образовни садржај, креиран и презентован на забаван и савремен начин. Одрасли, а нарочито они којих се тиче живот најмлађих, биће активни учесници и добродошли гледаоци.

У припреми.

Са вама је могуће!

Изабери један од три пакета КАДАР[24] подршке и већ данас донирај у новцу, роби, или својим услугама. Верујемо да ћеш бити поносан члан нашег Клуба. Сем тога, знамо да се ”добро добрим враћа”.

КАДАР[24] ТЕ ПОЗИВА

БУДИ ДЕО ТИМА!