Клуб

Ми смо добро друштво. Имамо часне и племените намере да подржимо децу и младе људе. Верујемо да заједно можемо доста тога да урадимо. На радост, понос и бољитак свих нас. Заједништво нас чини срећним.

Данас за сутра

Основан је Клуб КАДАР[24] који окупља добронамерне људе, професионалце у култури и уметности, као и друштвено-одговорне фирме које желе да подрже децу и младе људе. Позориште, филм, телевизија и интернет су наше главне области интересовања.

Кадар 24 је идеја која читаву деценију живи и развија се кроз Студио, Портал и, однедавно, Клуб. Наша највећа вредност су људи. И то најбољи – деца и млади. Сви ваљевски основци и средњошколци који верују да могу покренути свет на боље. Али и они који их у тој вери следе и подржавају, иако им је искуство показало да је тешко. Није лако, али ако!

Свесни смо да не можемо сами, а не би ни ваљало. Знамо да су успостављење неке нове вредности и нормалности. Верујемо да ће лепота спасити свет. А она се крије тамо где је ретко тражимо – у култури и уметности.

Јуче и пре 10 година

КАДАР[24] је рођен 1. априла 2012. године у ОШ “Нада Пурић”. Најпре, као својеврсни лабораторијум, креативно је експериментисао са најталентованијом децом Четврте школе.

Богиње театра за децу

Охрабрен одличним резултатима рада и великим интересовањем најмлађих, прераста у Креативни студио КАДАР[24]. Било је то 2014. године, у сарадњи са пет ваљевских основних школа.

Екипа филма ”m_123″

Од 2017. године Студио КАДАР[24] укључује сву заинтересовану децу свих ваљевских основних и средњих школа. Већ следеће године снима се први играни филм за младе од младих ”m_123″.

Аутори Портала КАДАР[24]

Као на филму

Ваљевска деца су имала сан – снимићемо свој кратки играни филм. По сопственој причи за све наше другаре, али и одрасле. Успело је! Уз несебичну подршку добрих људи, неколико ваљевских фирми и једним Студиом из Суботице.

Кадар[24]

Човек само срцем добро види. Суштина је очима невидљива. Оно што је битно не види се…

Антон П. Чехов

писац

ПРИЈАТЕЉИ

Са њима остварујемо снове…

Кадар[24] те позива

БУДИ ДЕО КЛУБА